Algemene Voorwaarden

Voor het huren van een koffer bij ‘De Wereld Koffers’ (DWK) gelden de volgende voorwaarden:

Je huurt een creatieve kist voor 30 kinderen. De koffers kunnen niet zonder toezicht van een begeleider gebruikt worden. 

Handleidingen en materialen mogen niet met derden gedeeld worden.

Bij elke creatieve koffer die gehuurd wordt, betaal je een borgsom van €70,-. DWK controleert de koffer na retourneren en houdt bij beschadiging of vermiste gereedschappen het bedrag van de borg in. Normale gebruikssporen vallen niet onder beschadiging. Knutselmateriaal, zoals papier en textiel, vallen niet onder deze regeling. Zij zijn er om gebruikt te worden.

De koffer wordt voor twee weken gehuurd en wordt teruggebracht of opgehaald op de afgesproken datum. Voor langere periodes kunnen vooraf afspraken gemaakt worden. Bij te laat terugbrengen wordt de huurperiode automatisch verlengd met een week. (€175,- per week)

Wil je een koffer reserveren, vul dan het contactformulier in of bel even. 

AVG wet, de wet op privacy:

Voor het maken van een afspraak en het plaatsen van een bestelling voor het huren van een koffer hebben we je persoonsgegevens nodig. Deze gegevens worden gebruikt voor facturering en betaling. Jouw gegevens worden goed en veilig bewaard en niet aan derden doorgespeeld. DWK onderhoudt contact met je via de e-mail over de huur van de koffer en het ophalen en terugbrengen van de koffer. Ook voor het verstrekken van aanvullende informatie wordt de email gebruikt. Email berichten worden tot twee maanden na de afgesproken retourneer datum bewaard. Deze tijd wordt door DWK gebruikt om de borg terug te kunnen storten of beschadigde of ontbrekende artikelen te vervangen.

Je mag vrijwillig een beoordeling over De Wereld Koffers schrijven. Dit kan via het contactformulier. Bij plaatsing op de website worden alleen initialen vermeld. Je email adres wordt nooit getoond op de website. 

We vinden je privacy belangrijk. Als je opmerkingen of suggesties hebt, dan horen we dat graag.

Amsterdam, dinsdag 13 oktober 2020

Riwka Furth van De Wereld Koffers